Кандидатът за районен кмет на БСП инж. Милена Колева  поздрави децата и учителите на Западен

Тя им пожела стремежът към знание да ги съпътства винаги

По повод 15 септември, първият учебен ден и една от най-светлите дати в календара на всяко българско училище, инж. Милена Колева, кандидат за кмет на БСП за район Западен поздрави учители и ученици от района. Тя им пожела стремежът към знание да ги съпътства винаги, а удовлетворението от постигнатите резултати да вдъхновява духа им.

Към учениците тя се обърна с поздрав  да са винаги здрави, усмихнати и щастливи. Да вярват в техните учители, да търсят и откриват приятелства, за да бъдат по-самостоятелни, компетентни и уверени в силите си.

Специално внимание инж. Колева обърна на най-щастливите и горди ученици в този ден – първокласниците. Като млада майка, на която и предстои тази радост след няколко години, пожела на малчуганите да подадат с ръка с доверие на своите учители и да тръгнат заедно по пътя на мъдростта и знанието.

„Уважаеми учители, на вас желая  много сили и кураж, за да продължите напред с творчески  ентусиазъм и да разпръсквате светлината на знанието около себе си. Пожелавам все така всеотдайно да създавате и пазите богатството за всяко училище – неговите възпитаници”,  се обърна инж. Колева към  хората, носещи знанието и мъдростта, които предават на поколенията.

„Желая много здраве, успехи и признание! На добър час!”, завърши инж. Колева.